Autóalkatrész rangsorolás

Autóalkatrész.hu hirdetés kiemelések

Tájékoztató az Autóalkatrész.hu oldalon elérhető kiemelési lehetőségekről és a találati lista oldalt befolyásoló előresorolás lehetőségekről. Azokat a hirdetéseket, melyekre a rangsorolást befolyásoló kiemelést vásároltak, Kiemelt ikonnal jelöljük.

1. Előre rendezés 

A találati listás kiemelés szolgáltatás igénybevétele esetén az adott hirdetés a felhasználói keresések (szűrések) találati listájában – a többi, ilyen kiemeléssel nem rendelkező hirdetéshez képest – előre sorolva jelenik meg. 

Egy adott időszakban bármikor, bármennyi hirdetésre megrendelhető a kiemelés. Ezen hirdetések a megkülönböztethetőség érdekében “Kiemelt” jelvényt kapnak. A sorrendezést az aktuális keresés során beállított rendezés határozza meg. 

A találati listás kiemelés szolgáltatás minimum 1 hétre rendelhető meg, felső korlát nélkül. A kiemelés magán és üzleti hirdetők számára is elérhető. 

A szolgáltatás díjköteles!

2. Kiemelés címlapra 

A kiemelés címlapra szolgáltatás megvásárlásával az eladónak (magánszemély vagy üzleti partner) lehetősége van hirdetését kiemelni úgy, hogy az a megvásárolt időszakra bekerüljön a “kiemelt hirdetések” részbe az Autóalkatrész.hu főoldalán. 

A kiemelés címlapra szolgáltatás minimum 1 (egy) napra rendelhető meg, felső korlát nélkül. 

A főoldali kiemelt hirdetések rendezési elvét a kiemelés megvásárlásnak időpontja határozza meg. A rendezés a legújabb kiemelt hirdetéstől a legrégebbi felé halad. 

A szolgáltatás díjköteles!

3. Keretes kiemelés 

A kiemelés kerettel szolgáltatás igénybevétele esetén az adott hirdetés a találati listában és a főoldali kiemelt hirdetések között megkülönböztetett, piros kerettel jelenik meg a választott időszak végéig. A kiemelés kerettel szolgáltatás minimum 1 hétre rendelhető meg, felső korlát nélkül. 

A keretes kiemelés szolgáltatás a találati lista oldalon megjelenített hirdetések sorrendjét nem befolyásolja. A szolgáltatás díjköteles!