Autóalkatrész.hu és az Ön adatai

Az Adevinta (Adevinta Classified Media Hungary Kft.) az a közösség, amely a háttérben azon dolgozik, hogy az Ön által már ismert oldalak, pl.:  Használtauto.hu, Autonavigátor.hu, Autoalkatrez.hu, Szalonautó.hu, Garanciális.hu, Jófogás.hu megfelelően működjenek.

Adatai rendszerünkben teljes biztonságban vannak. Folyamataink állandó felülvizsgálatával és fejlesztésével tudunk megfelelni elvárásaidnak.

Íme néhány példa az általunk gyűjtött adatokkal kapcsolatban:

Az Ön által megadott személyes adatok

Használtautó.hu fiók létrehozása során megadott adatai, mint név, cím, telefonszámod, stb… .. Néhány ezek közül nélkülözhetetlen ahhoz, hogy létre tudjuk hozni fiókját, a többiről pedig eldöntheti, hogy meg akarja-e adni nekünk vagy sem.

Böngészési szokásai

Amikor oldalainkon böngészik, az oldalak megtekintésével kapcsolatban adatokat rögzítünk, hogy tudjuk mérni az oldalunk látogatottságát és hatékonyságát. Az ilyen adatoknak köszönhetően, auditált forgalom- és közönségméréseket tud végezni a Digitális Közönségmérési Tanács (DKT), így publikusan tudható, hogy országosan mely auditált oldalak a leglátogatottabbak a hazai piacon. Az oldalon megjelenő hirdetések, hatékony kiszolgálása céljából, a hirdető partnereink is gyűjtenek információk, a megjelenő hirdetésekkel, hirdetés kiszolgálásokkal kapcsolatban.

Milyen eszközről használja szolgáltatásunkat?

Ha tudjuk, hogy mobilt, táblagépet vagy asztali böngészőt használ, akkor az eszközöknek megfelelő legjobb felhasználói élményt tudjuk az Ön számára biztosítani.

Hasznos linkek